Η κωλοτούμπα Αδώνιδος μετά το άδειασμα Μητσοτάκη για τις εκκλησίες (Βίντεο)

Επιστράτευσε μέχρι… και τα ΜΑΤ!

Μέτρα που παίρνονται για όλο το σύνολο του πληθυσμό πρέπει να εφαρμόζονται και για την Εκκλησία είπε ο Γιώργος Κατρούγκαλος στο Mega.

Στο αυτονόητο στο οποίο προσήλθε χθες ευτυχώς και ο Κυρ. Μητσοτάκης με το διάγγελμα του ο κ. Γεωργιάδης για χάρη της επικοινωνίας και της κωλοτούμπας του στο θέμα του κορωνοίού και της Εκκλησίας είπε:

«Τι εννοεί ο κ. Κατρούγκαλος αν δηλαδή οι πιστοί πάνε στην Εκκλησία να λειτουργήσουν να στείλουμε τα ΜΑΤ;» «Ονειρεύεστε μία Εκκλησία με τα ΜΑΤ;» ρώτησε διαστρεβλώνοντας το θέμα και επιτέθηκε προσωπικά στον τηλεπαρουσιαστή της εκπομπής.

Πώς να διαφύγει άλλωστε αφού μόλις χθες δήλωνε στο ΣΚΑΙ πως στηρίζει τη στάση της Εκκλησίας και έδωσε “ιερή” μάχη κατά των άθεων τονίζοντας πως η κριτική στάση απέναντι στην Εκκλησία είναι κόμπλεξ και «εμετός».

«Πιστεύεις εσύ; Πιστεύεις;» ρωτούσε χθες ο υπουργός, απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο της ΑΥΓΗΣ, Ανδρέα Πετρόπουλο προσθέτοντας: «Αφού δεν πιστεύεις να μην μιλάς καθόλου γι’ αυτά. Κάθε φορά που ένας συριζαίους μιλάει, εμείς εκνευριζόμαστε». «Οι άθεοι να μείνουν μόνοι τους, όχι με μας»…

Δείτε: Καμαρώστε υπουργό Ανάπτυξης: Οι «άπιστοι» και κυρίως οι «άπιστοι συριζαίοι» να μην κάνουν κριτική στην Εκκλησία (Βίντεο)

Κατ. Μπρ., Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί